Nou Soci

Si us plau omple les següents dades ( * No obligatoris)


Un cop premis "DONAR D’ALTA", se't redirigirà a signar el document d'autorització de domiciilació bancària (ordre SEPA). El número de compte bancari s'utilitzarà per a domiciliar futurs pagaments però el primer pagament es farà online amb targeta bancària.


Protecció de dades
He llegit i accepto la política de privacitat i les condicions del carnet de soci. Atorgo el meu consentiment exprés al tractament de les meves dades en favor de GIRONA FUTBOL CLUB, S.A.D. El Girona FC m'ha informat que puc exercir el meu dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició ia no ser objecte de decisions individualitzades, així com la revocació del consentiment mitjançant l'enviament de correu electrònic a protecciondatos@gironafc.cat .

* Vull rebre informació sobre els productes, promocions i descomptes del GIRONA FC (entrades, merchandising, productes digitals, etc ...) i participar en enquestes d'opinió.

* Vull rebre comunicacions amb informació, descomptes i promocions de tercers en relació amb els beneficis i avantatges del carnet de soci, (patrocinadors, partners, proveïdors, etc…).

* Vull rebre la newsletter del GIRONA FC, personalitzada i adaptada sobre la base de les meves preferències i per a això accepto que el Club elabori un perfil amb les meves dades.