Zona personal

Dades personals

USUARI EXISTENT
Si és usuari registrat, indiqui el nom d'usuari i contrasenya en els camps indicats per recuperar les seves dades personals.
E-mail
Contrasenya

NOU USUARI
Si encara no és usuari registrat, feu clic al botó Registri.

Únicament és necessari registrar-se una vegada.


COM_TICKETING_NUEVO_USUARIO_MIN
Si encara no és usuari registrat, si us plau ompli totes les dades següents, incloent el nom d'usuari i la contrasenya d'accés.
Si us plau ompli les següents dades

Email
Repetir email
Escull la contrasenya
Repetir contrasenya
Els camps marcats amb * són obligatoris

Nom*
Cognoms*
Codi postal*
Telèfon mòbil*
Protecció de dades
De conformitat amb el que disposa la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, en concret, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, l'interessat atorga el seu consentiment exprés a que les seves dades siguin incorporades a el registre de tractament de dades titularitat del Girona Futbol Club, SAD, amb l'única finalitat de gestionar la venda d'entrades a tots els partits que disputi el Girona FC, SAD en la seva condició d'equip local, accés a pàrquing i documents relacionats amb abonats , mentre que vostè no exerceixi cap dels drets que facin que no puguem conservar les seves dades.

Les dades subministrades són obligatoris per a la finalització de l'esmentada compra d'entrades, accés a pàrquing i documents relacionats amb abonats, podent ser conservades pel Girona Futbol Club, SAD.

Vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició i a no ser objecte de decisions individualitzades, així com la revocació del consentiment mitjançant l'enviament de correu electrònic a la següent adreça: protecciondatos@gironafc.cat.

Així mateix, el Girona Futbol Club, SAD l'informa que l'entitat encarregada del processament de les seves dades personals, pel que fa únicament i exclusivament a la compra d'entrades, accés a pàrquing i documents relacionats amb abonats correspon a KoobinEvent, SL, empresa amb la qual el Girona FC, SAD ha signat prèviament un contracte de dades personals així com el deure de confidencialitat.

Responsable del Tractament de Dades: GIRONA FUTBOL CLUB S.A.D. (A17088329)
Dono el meu consentiment exprés al GIRONA FUTBOL CLUB S.A.D. a fi de rebre, per correu electrònic o qualsevol altre mitjà, informació sobre activitats, promocions, ofertes i altres qüestions relacionades amb la seva activitat.

GIRONA FUTBOL CLUB S.A.D. (A17088329)
Condicions de contractació
Sí, he llegit i accepto les

CONDICIONS TPV
Són vàlides tot tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro. Després de la seva acceptació, es procedirà al cobrament mitjançant targeta de crèdit. El procés és absolutament confidencial. Ningú més que la pròpia entitat financera, disposarà de la informació de la targeta.